allesoveraardwarmte.nl


Account | Platform Geothermie

Werkgever | Opmeer papier pixels projecten

Jaar | 2020


In navolging op een prettige samenwerking met EBN heeft Platform Geothermie ons gevraagd een website te ontwerpen. Naast de UI en UX moest er in eerste instantie ook nog een huisstijl worden ontwikkeld. De website zou de etalage van een kennisbank worden voor verschillende doelgroepen die te maken hebben met aardwarmte. Het ontwikkelen van een wireframe en het uiteindelijke bouwen van de website heeft de klant bij nog eens twee verschillende bedrijven neergelegd. De bedoeling was dat het gehele project binnen twee maanden gerealiseerd kon worden.

Willem Prinssen is verantwoordelijk voor de huisstijl en ik heb de overall UI ontwikkeld en voor een groot deel ook de gebruikerservaring.

Wij hebben een huisstijl uitgewerkt, UI-kit en -guide opgeleverd met daarbij een omschrijving voor de UX. Onze opdracht was daarmee opgeleverd.

De uitvoering is anders dan door ons voorgesteld. In plaats van een etalage is de hele website een kennisbank geworden. Daarnaast is het aantal thema's waarin de website is onderverdeeld meer dan verdubbeld. In de briefing was de hoofdindeling gebaseerd op de doelgroepen, maar tijdens het vergaren van de content is het verschoven naar een thematische indeling.

Bekijk zelf het resultaat: allesoveraardwarmte.nl